+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

Az üzleti  weboldal célja, hogy bevételt termel! A weboldal készítés tehát nem azt jelenti, hogy kint vagyunk az Interneten, hanem azt, hogy azok találnak ránk, akik a termékünket, szolgáltatásunkat megvásárolják, vagy igénybe veszik. A sikeres weboldal titka: A Google megtalálja az ügyfeleidet és az ügyfeleid megtalálnak téged, a Google kereső rendszerén keresztül. Óriási tévedés azt hinni, ha kész a weboldalunk, a Google ott áll és várja, hogy beindexelhesse a keresö rendszerbe. A Google nem vár a több milliárd weboldal közé még egy weboldalt.

Az infótermék vásárlóknak és az infó terméket árusítóknak

Leírni másoknak, hogy hogyan lehetne, hogyan szükséges, azok szájából igazán hiteles akik maguk is megoldották a témába vágó problémát, ennek tapasztalatán sikeresek lettek és ezt követően elérték azt az utat, ahol a pénz önmagában is elérhető távolban van. Mondhatjuk azt is, akinek van olyan weboldala amely értékes tanácsokkal szolgál, gyakorlati tapasztalatok alapján pedig, támpont.

Mi az infótermék valójában?

Az infótermék  egy fantázia termék ahol a termék kiagyalója, arra hegyezi ki e termékére lelkesedők pénztárcáját, hogy mi lenne ha most azonnal, vagy rögvest, netán hamarosan, sikeresek lennének abból az ötletből amit az un. infó termék eladó kínál. Számos infó termék kiagyalóról sikerül eddig leszedni a nadrágot,  közhelyesen a keresztvizet, vagy derült ki, a weboldal készítésről és az Internetről fennhangon beszélő “infóguru” soha egy php-t nem editált meg, soha egy oldalt nem készített el és valójában, azon kívül, hogy a másiktól az un. infó termékért elszedte a nem kevés pénzt, mást sem nyújtott, mint magyarul megmondva:port hintett az emberek szemébe!

Az un. sikerkovácsok, infó termék “guruk” már kis infó gurukat gyártanak, önmaguk folyományaként infó termék guru képző, guru csapatok is szerveződtek, akik önmaguk is guruk lettek, és újabb, kis gurukat hoznak létre.  Ezek az infó gurucskák is pont úgy mint a fő infó guruk , pont a legfontosabb dologban nem jeleskednek:

Az infó guru nem ad el soha egy kanalat sem, de úgy vezeti elő mintha nagyon jól tudná hogyan lehetne eladni azt a kanalat, ám a bizonyítással a gyakorlatban nem degradálja magát: ez derül ki tapasztalatom alapján, például ha felkéred a kanál eladására. Az “infóguru” azt  mondja, ő ezzel a piszlicsáré dologgal nem rabolja a drága idejét. Ez az a sallang amit előtolnak az infó gurucskák is, mert a kérdést feltevők ezt kapják válaszul, ha bennfenteseket kívánnak arcpirító módon arra rávenni, hogy támasszák alá a tanítás eredményességét, gyakorlati adatokkal.

Érdekes bejegyzés eme néhány sor melyet a marketingmegoldasok hu weboldalon olvashatunk:Egy olyan területen kell helytállnia, ahol a legtöbbek számára nemhogy győzni, de a lábukat megvetni is közel lehetetlen. Egy olyan területről beszélünk, ahol a komolyan vehető ellenfelek esetleg már évekkel Ön előtt járnak és nem csak tudásban, tapasztalatban, de a már megszerzett piac nagyságában is zavarba ejtő előnyre tettek szert.”

Ez egy hatalmas sületlenség!

A tudás értékét a tudásod adja, ez pedig független attól, mikor kezded el a tudásod hasznosítását !

A 90-ések közepén az Altavista és a Yahoo olyan mértékben volt az MSN mellett piaci szereplő és piacvezető amire addig nem volt példa a webkereső motorok között. Egyik napról a másikra jött két fiatalember és azt mondta, hogy helló itt a mi kereső motorunk, adjanak már érte 100ezer dollárt. Kiröhögték őket! Lásd az alábbi videót! Érdemes megnézni és aztán mond azt, hogy kimaradsz bármiből ha ma vagy a kezdők között és holnap állsz elő egy jobb ötlettel mint mások korábban?

Amennyiben ez a fentebbi marketing szöveg igaz lenne: A fejlődés nem egyértelműen követné a tanulást, viszont lennének a régiek és nagyon jók, meg az újak és szerencsétlenebbek, akik mivel később kezdték, ezzel elbaltázták a lehetőséget is!

A Google alapító ezek szerint “mázlisták” ? – avagy a tudás értékét a kitartó munka adja meg!

A Google két fiatal titánjának ezt a süket szöveget próbálta lenyomni a torkán több multi cég vezető is egykoron. (lásd lentebbi videó teljes terjedelemben): Ez a 2 fiatal ember ma dollár milliárdos és a Google tulajdonosai!

Nyilvánvalóan, az látni kell, tapasztalatok ezt bizonyítják, hogy az embereket elkábítja, az infótermék árusítója, felfelé ívelő egzisztenciában élő, olykor vallással is átitatott hivatkozású egzisztenciája és karaktere, mert jobban él eközben ebből a maszlagolásból mint azok akiknek eladja az infó terméket. Ez az un. infó termék őrület, önmaga sarlatánjait generálja:2003. márciusában, csörgött a telefonom, a vonal végén egy kedves fiatal ember volt. Elmondta, hogy ő egy volt MLM értékesítő és egy ilyen termékkel kíván előrukkolni.

A termék azóta is pusztít a piacon, mint ahogyan a szájhagyomány is terjed: a tündérhegyen mekkora villája van…

Ennek ellenére, egy tanítványa mikor megkérdezte, emlékszik e a 8 évvel ezelőtti beszélgetésre velem, még magára az eseményre sem tudott vissza emlékezni. Bár 5x találkozott velem I.kerületi irodájában. (vagy nem akart? 🙂 ) Számtalan embert láttam sikertelenül bóklászni az infótermékkel, a siker közelsége nélkül. Az MLM Just do it – csak csináld – lendülete ide kevés. A TV szerelő is tudás birtokában szerel. Az Internet nem MLM: A weboldalak egyenként képesek pillanatok alatt csúcsra törni.

Az infótermék kereskedőknek pedig javasolom a következő gondolat tudatba vésését:

“Nem kell elsőként indulni, hogy elsőként érj a célba!” (z.petrasovits)
“A csúcson nincsenek fix helyek!” (z.petrasovits)

Most pedig lássuk, hogyan dobták ki a Google két alapítóját, több multi cég irodájából is az önmaguk infótermékét istenként bálványozó multi cég vezetők:


Láthatóan, a két fiatalember azóta nagyon gazdag. A gazdagságuk alapja a szerénységük és a tudásuk! Ezek a fiúk pedig nem elsőként indultak a csúcsra!Ez tehát megdönti tényekkel a fentiekben említett marketingmegoldási vakítási tételt.

A tudás értéke nem annak hangzatosságában, hanem annak használhatóságában rejlik! ” (z.petrasovits)

A Google Optimalizálás eredménye: A googleoptimalizalas.com eladja a termékedet is!

Ez így elég kirobbanónak tűnik, de erről van szó!  Az általunk létrehozott és tartalmilag kezelt weboldalak, mindegyike a Google kereső rendszerében elől szerepelnek, általánosságban az első 10 helyen az adott kereső szóra. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy több mint 100 esetben az első 5 – ben vagy előrébb sorolnak az oldalaink!

A sikeres weboldal titka: A Google megtalálja az ügyfeleidet és ebben segít a GoogleOptimalizalas.com

A googleoptimalizalas.com azt vállalja, hogy:

– a termékednek megtaláljuk az eladási módját
– azt ahogyan te bevételhez jutsz
– azt ahogyan te megtakarítást érsz el
– azt ahogyan a Te oldalad növekedni tud
– azt ahogyan az oldal sikeressé válhat

Összefoglalva: Azt találjuk meg, ahogyan a Te befektetésed az Internetbe bevétel termelővé alakul a segítségünkkel. Erre pedig több száz találattal, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ez tehát, az amit te szeretnél.

Amit nem teszünk veled:

– Nem mondjuk, hogy tanulj meg eladni a weben
– Nem mondjuk, hogy biztos, és isten bizony, de tuti ha megtanulod a termékünket, mert mi magunk vagyunk a termék, Te ezt a szaktudást kapod tőlünk
– Nem akarunk belőled IT gurut faragni és nem fogunk különféle marketing tippekkel sem traktálni
– Nem fogjuk az idődet rabolni de segítünk, hogy az idődet ne rabolja az informatika
– Nem mondjuk azt, hogy vegyél még  tudást, újabb csomagot és újabb infó csomagot, mert nem árulunk ilyen fantázia terméket ami mögött nincsen valós tapasztalat

A googleoptimalizalas.com tehát a  megoldást a Google kereső rendszerében történő eredmények elérésében látja és azokban az eredményekben, ahol a Te weboldalad, neked termel pénzt és ezáltal nekünk is!  Mielőtt varázsló inasoktól megvásárolnád az első infó termék csomagodat, “a hogyan építsek sikerese weboldalat 2 hét alatt címmel” melyet nem ajánlunk, javasoljuk, az időt és a pénzt költsd inkább hasznosabb dolgokra.

A TV szerelő és a Google kereső rendszere

Évekkel ezelőtt egy idős TV szerelő kereset fel bennünket és édesapám egy javítást rendelt meg tőle  a betegeskedő színes TV készülékéhez. A TV szerelő a maga rutinjával, 10 perc alatt kicserélt egy picike, kézben alig látható alkatrészt, majd apám felé fordult és közölte, az alkatrész 200Ft, a javítás 9000.-Ft. Apám bölcs ember lévén, az esetet később akként jellemezte, hogy a szaktudás megszerzésének ára, több év gyakorlással, villamoskapcsolási rajzok megismerésével telt szerelőnk esetében, még nem is nevezhető drágának, hiszen, ugyan ezen időtartamra más szakmák képviselői akár orvos, akár jogász, többször ennyi összeget kér el.  Ezzel szemben azok akik az un. “vedd és vidd sikeres marketing” csomagokkal kábítják a népet nem képesek az eladásra. A TV szerelő olyan mint a Google: Eladja a tudását a nélkül, hogy ahhoz kétség férne!

Amikor a GoogleOptimalizalas.com weboldal segítséget ad, úgy dolgozik mint a TV szerelő: A tudásért elkérjük a munkadíjat viszont amit adunk cserébe a pénzért, az bevételt termel, működik és sikeres!

A Siker titka tehát az, hogy olyanokkal dolgozunk akik segítenek a sikereink elérésében, e közben pedig maguk is pénzt keresnek, a csapatjáték öröme viszont mindenkinek folyamatos bevételt termel! Ez nem egy infó termék!