Logo Background RSS

Google Chrome Google böngésző

 • A Google Chrome fantázia nevet viselő Google böngésző tesztelését szeptember 2-án délben sikeresen elkezdtem. A Google Chrome mint a Firefox fantázia nevet viselő böngésző motor sikereit látva, vagy mert a Google a további növekedését az integrált operációs rendszer helyett a böngészőkben látja, még nem tudni, de létrehozta azt a Chrome fantázia nevű böngészőt. Azt a Google Chrome böngészőjét amit alig 1 napja még megröhögtünk a nap kezdetén a blogoscoped.com -on blog társaimmal, kételkedve a böngésző megjelenését célzó hír hitelességében. Aztán megdőlt a blogoscoped.com háttér szervere a hatalmas érdeklődéstől és mire észbe kaptunk, láss csodát: Az arcunkba dőlt a Google Chrome.

  Google Chrome a Google böngésző

  Google Chrome a Google böngésző

  A Google Chrome a Google legújabb termékeként kiérdemelte minden Google újdonságra vágyó érdeklődését, ezáltal a megismeréséhez, magam is hozzájárulok, használati tapasztalataimmal a Google Chrome s Google böngésző menüpontban, önálló témaként. Járulj hozzá te is mások tapasztalat szerzéséhez, vagy a hibajavításhoz, hozzászólásoddal.

  A GOOGLE CHROME CIKK >> ITT<<

  Szólj hozzá: Facebook fiókodban is megismerik véleményedet

  hozzászólás

  Powered by Facebook Comments

2 hozzászólás
 1. #1 Rex
  szeptember 6th, 2008 at 01:57

  Erről tudtál?:

  A linket másod be a böngésződbe:bombagyar.hu/index.php?post=1315&commentstart

  VálaszPost Reply
 2. #2 google optimalizálás
  szeptember 6th, 2008 at 07:06

  Igen! Ez cikk már csak azért is egy érdekes dolog, hiszen a Google Chrome szerződésének 11. pontját célzó felháborodás, már azon a napon felütötte a fejét amikor kiadásra került a Google Chrome és néhány órán belül módosult is a szerződés. Volt ilyen írási adat ez tény.

  A kérdés még sem az egy böngésző esetében, hanem az ami a legfontosabb: képes e kiszolgálni az igényeinket, ad e hozzá a korábbi felhasználói szokásainkhoz, vagy nyújt e olyan újat ami ezen változtatva, növeli az esélyét az átállásra a Google Chrome -ra ? Használat közben minden kiderül!

  Megjegyzem, a nemzetközi weboldalak között több helyen is kiírásra került, hogy 1 napig a Google rendszere birtokolta a személyes keresési adatait a Chrome felhasználóknak de még szeptember 3-án reggel. Az ott írt story lett átmagyarítva! 🙂

  Ez a 11. pont egyébként azért is indiferens véleményem szerint,mivel semmivel sem adtunk meg több adatot a Google Chrome számára mint más kereső motoroknak.

  Az pedig, hogy használni tudjunk más kereső motort:például az Explorer használatához, az átlag felhasználó bekapcsolja a szolgáltatás minőségének fokozásához vezető élmény gombot, mert azt hiszi így működik jól és a 11. Google pont már is bekapcsolva! No comment!

  Aztán a Firefoxba az átlagos felhasználó, alapból feltelepíti magának a Yahho toolbart ami, alapból ugyan ezekkel az elvekkel működik mint az IE. Mi több: a Microsoft Internet Explorer keresőmotorjának installálása, netán a Firefoxba ágyazott Yahoo motor, laikusokat megtévesztő fel telepítése, kevésbé felháborító megoldás?

  Ennek ellenére még sem mászott rá senki a Yahoo arcára, a Microsoft részére sem küldtek felháborodó levelet, mert a felhasználó megtudta, hogy évek óta be van kapcsolva a keresési szokásait elemző rendszer, amit az Internet Explorer telepítésekor a laikus felhasználók 80%-a bekapcsol mert biztos ami biztos, lehet, hogy csak így működik jól az ominózus böngésző motor?

  Ergo:

  1. A jogos felvetés után és a mások által megírt cikk, önmagunk oldalára történő implementálását követően (lásd. fenti link) a hírverés megismerésével össze esküvés elméletet fabrikálunk, fikázunk minden dolgot, főleg a “ringyózt” is, mert az trendi. Ettől még viszont a Google Chrome nem lesz szar! A cikk viszont ezt sugalmazza!

  2. Sokan a 11. pont egyébként jogosan felhábororodást keltő sorait megismerve sem tudják, sok weboldal ennél gátlástalanabb módon gyűjt adatot, még sincsen kiírva: Hölgyem/Uram! Szivárgó adataival visszaélve kereskedelmi szokásait elemezzük és azt a további internetes fejlesztéseink során ingyen és az Ön kárára felhasználjuk!

  4. A kérdés tehát a Google Chrome böngészőjével kapcsolatosan: Szakszerűen működik? Alkalmas a használatra? Vannak újdonságai? Biztonságosan kezeli az alap kiegészítéseket? Jól működik rajta pl. a Firefox 3.0-ban folyamatosan hibázó 9-es sorozatú Flash plugin? Nem kell ki be kapcsolgatással ösztönözni ha már beléptünk a böngészőnkbe és használni szeretnénk mint a Firefox 3.0-át a 10-es sorozat megjelenéséig?

  5. Ez a menő: új, hát támadjuk meg, adjunk neki.

  Holnapra más lesz a fikázási téma, mert a bulvár már csak ilyen: “A Show -nak folytatódnia kell…”

  VálaszPost Reply
Mi a véleményed?