+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

Amikor az ész megáll! Miért kell szívatni a Google Mapson keresztül a Heim Pál Gyermekkorház informatikusait? Játszani az egészségükkel, bizonytalanságot teremteni és azzal a térképpel amit valaki az Ő engedélyük nélkül kiposztolt, másoknak kárt okozni. Miről is beszélek?

Korábbi két írásomban már taglaltam, hogy a Heim Pál gyermekkorház mint KÖZINTÉZMÉNY működését veszélyesen megzavaró térkép bejegyzésről, valakinek végre kellene döntenie a Google-ban.

Mivel az ügyben írtam több levelet a magyar Google illetékeseinek, megtettem ,hogy telefonon felkeresem az  illetékes vezetőket, a végén sikerült elérnem a NAGY SEMMIT! A válaszok prózaiak voltak ,nevezetesen a Goolge akkor a szervezet, hogy annak mködésében az ilyen események elenyészőek, ám a Google vezetés ideje meg drága!

Végül is bele sem gondöolhattam, már is csörgött a telefonom és ujra az elkeseredettségbe kergetett Kovács Zoli hívott, akinek a munkáját és a minden napi Heim Pál kórház beli életét teszi tönkre a korábbi két cikkben leírt állapot.

A változtatások megtörténtek 5 napja, a z állapot: Föggő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ügy alapvetően ostoba története röviden: A Google keresés eredménye a Heim Pál korház telephelyére mutat a Google találat főoldalán. Saját Emai lcimet mindent, de ez kevés volt. email cimeim egyikén lemódositottam, megadtam az adatokat, a korház rendszergazdájának elérhetőségét. Miért is pont én? Azért kérem szépen mert a Google Maps rendszerében én kerültem bele mint adatmódosító a hibás adatok utáni első emberként, aki bátorkodott megadn ia korház eddig nem keresett és engedélye nélkül feltolt adatainak ellenőrzésére a kovács Zoltán mint a Heim Pál Gyermekkorház rendszer gazdájaként!

Végül is érthető nem? Vagy nem?

Én adok email cimet, teljes adatlapot és hetekig várunk! A rendszergazdát lassan kivágják a melójából, mert hát a Google számára ez vicces?

Ideje lenne csak simán azt kiversézni, miért lehet valakinek az adataival így visszaélni ,kárt okozni és eközben a multik nagyjainak legnagyobbját lakítva, mások életét elsz*rni, mert kérem azért a dolog prózai oldala, ha:

Tegyük fel a kedves Google vezérkar gyermeke nem részesülne gyors ellátásban mert így állnak hozzá a Heim Pál gyermek korházban ,hát lenne olyan hepaj aminek aztán hónapokig a média bulvár oldala inná a levét, vagy szedné a sápját. Végül is most “csak” néhány ember életét keseríti meg a tesze-tosza multiskodás!

Emberek vagyunk, a Google jó rendszer, de azért ez azt mutatja, ott sem igazán értik már mitől ember valaki, ha egy ilyen hibát, több mint féltucat levelet megküldve: ZÉRÓ avagy SEMMI sem történt!

..és ez már nem Magyarország barátaim, ez nem a szidott rendszer. Ez a csodálatos USA és UK verzió amit lenyomnak a kórház gyomrába!