+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

Mi a különbség és mi a hasonlatosság a két kifejezés között? Sokak számára ez a két szó teljesen azonos kifejezés, ami kereső az Google. A Google kereső a piac egyik egyeduralkodója- jelenleg- mert hát bizony az elmúlt 10 év alatt volt számos kereső piaci átrendeződés. Valójában a kereső optimalizálás kifejezés, sokak számára triviális a Google oldal tartalmi elemeivel. Valahogy úgy, mint az Ofotért szó sokak számára az optika szóhoz kapcsolódik, ami látszerész üzlet, az Ofotért. Sokszor fordul elő, hogy emberek egy optika előtt állva, ami pl. magán optika, azt mondják ismerőseiknek a telefon beszélgetés során: Itt állok az Ofotért előtt…

A Google kereső lett a keresők Ofotért -ja !

A kereső piac azonban közel nem ennyire egyértelmű jellegét, pont az adja, hogy számos kereső létezik, köztük a Yahoo, vagy az MSN keresője. Ezen weboldalak kereső optimalizálás elemei között számos eltérés mutatkozik. jómagam a Google kereső szolgáltatásait preferálom, ezért a más kereső oldalak szolgáltatásaival jelen esetben nem hasonlítom össze, ezt későbbiekben fogom meg tenni.

A kereső optimalizálás tehát sokak számára és számomra is a Google optimalizálásban érvényesül.

A napokban publikálni kezdem a “Google optimalizálás és kereső optimalizálás a gyakorlatban” nevet viselő gyakorlati témákat érintő írásaimat. A témák megvitatását pedig elhelyeztük a http://groups.google.com/group/googleoptimalizalas/ webcímen.

Bárki jelentkezhet tagnak a zoltan(et)petrasovits.eu email címen vagy bármely más korábbi tagnál!
A tag pedig már hívhat meg további barátokat is. Remélem, a fórum hamarosan több tucat sikeres és kereső optimalizálás szempontjából értékes web oldalat generál a látogatók számára!