+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

Hónapok óta folytatom azt az egyre növekvő kutatási anyagot, melynek során, megfigyelem a különféle változásokat, a Google optimalizálás témakörében elemzett oldalaimon. Ennek során a Google ingadozása kisebb-nagyobb időközönként visszatérő segédemként asszisztál. Sajnos sokszor nem a legjobb időpontokban, ezért visszatérően kell megfigyelnem a kereső szavak változtatását is. Ami viszont standard és állandó: A Google optimalizálás folyamatán átesett oldalaim, szisztematikusan törnek előre más keresőkben.

Úgy néz ki, ami a Google optimalizálás során átesett a minőségi vizsgálatokon, az bizony, minden keresőben megállja a helyét. A fő találati szempont megkeresésére sem kellett sokáig várnom, hiszen néhány órás elemzés után kiderült, a kulcsszó találat relevanciája helyezte egészen jó helyre az oldalakat.

4 kereső találat a Google optimalizálás kereső szóra

A képeken jól látható, a www.petrasovits.eu bár nevében nem viseli a Google optimalizálás elnevezést, a kulcsszó relevanciák miatt igen illetlenül, de megelőzte jelen web oldalamat. Ezen kutatásaim alapján döntöttem a mellett, hogy elindítom a kulcsszó kereső rendszereket elemző web oldalat is és megnézem, tematikájában azonos szervezési struktúrával, hogyan birkózik meg a helyezések megszerzésével, egy ismételten csak teljesen új, pár napos web oldal. A kulcsszó kereső tehát mostantól elérhető, és a témában bármely kulcsszó tematikájú írásom, innen csak utalással, ott olvasható.

A jelen írást pedig hamarosan folytatom. Az viszont biztos: ami a Google számára elfogadható, más keresők számára különösen ízletes termékké válik és ez bizony megmutatkozik a helyezésekben is.