+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

Sokak számára ezek a kifejezések teljes mértékben ismerősen csengenek, úgy mint: Google optimalizálás, kereső optimalizálás, seo, seotools. Ezen blog célja, hogy teljes egészében a Google optimalizálás szakmai területeit boncolgassuk és megtaláljuk a megoldásokat a weboldalunk legális forgalom növekedésének. A kereső optimalizálás vagy sokak által csak seo tools (search engine optimization) néven ismert mechanizmus, sok tekintetben tér el egymástól, a különféle kereső mechanizmusokban. Az elsődlegesen preferált kereső a piacon a Google kereső motorja ezért a Google kereső optimalizálás eseteire építettem a tematikámat is.

A blog magán kezdeményezés és teljes egészében a saját szakmai tapasztalataim és adatgyűjtésem eredménye. Ezek mellett pedig a saját szakmai munkáim kerülnek esetenként, a példák kedvéért górcső alá, olykor pozitív, esetenként akár negatív színben is . A Google optimalizálás blog a Google kereső bemutatását célozza, e közben állít, véleményez, és a megszerzett tapasztalatokra építve, kísérletezik a várható eredmények érdekében.

A Google optimalizálás blog célja, hogy az esetleges véleményeket barátságosan megosszuk egymással és azok segítségére lehessünk akik maguk is szeretnének ezen információk birtokában optimalizált weboldal tulajdonosok lenni.