+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

GOOGLE MAPS a TE térképed

Készítsd el a saját GOOGLE MAPS térképeidet!

A Google Maps szolgáltatásnak köszönhetően a weboldaladba integrálhatod saját lakásod vagy irodád, netán más hasznos intézmény elhelyezkedését, rövid és hasznos kommentekkel.

Nincs még

GMAIL.COM– os email címed?A GoogleMaps szolgáltatáshoz, mint minden más Google szolgáltatáshoz, a Google saját levelezőjének a megléte szükségeltetik. A GoogleMail szolgáltatás pedig 2GB tárhelyet biztosít. Kattint a GoogleMail feliratra és 2 perc múlva neked is lesz egy!


A GOOGLE MAPS használata

A GoogleMaps szolgáltatás megkezdésekor a SearchMap felirat melletti mezőbe beirod a keresett város nevét, címét és már is ott a képen az adott hely. amennyiben csak a város nevét tudod, de az utcát nem és szeretnél bőven szétnézni a lehetőségek között, akkor csupán beirod a város nevét. Jelen esetben a Budapest nevet irtam be, tehát, itt a páldánk szerint Budapestre kerestünk rá. Mint láthatod, a képen (bal felül) Budapest térképének belvárosi pozicíója jött be először. A kép bal oldalán látható pozitiv és negativ ikonok segitségével tudsz közelíteni és távoli képet generálni adott esetben.


Hogyan mentem el a GoogleMaps térképemet?

Ezt a kérdést, sokan teszik fel mostanában. A kérdés megválaszolására itt a megoldás.

Mint jól látható a Link to this page feliratra klikkelve előkerül egy kétsoros ablak. Amennyiben a térképet szeretnénk eltárolni elegendő a felső sort kimásolni, vagy az email ikonra kattintva ezt a rendszer elküldi számunkra.

A weboldalunkba is beilleszthetjük, ha fogjuk az alsó sort és kimásoljuk, majd bemásoljuk a weboldalunkba. Itt megváltoztatjuk a kép méretét pontosan akkorára amekkorára azt a weboldal engedi számunkra.


Hogyan menthetem el személyes kommentekkel (személyes megjegyzés) a GoogleMaps térképemet?

A kérdés megválaszolására a következő kép ad választ.A képen látható “Save to My Maps” feliratra klikkelve, egész sor hasznos adatot irhatsz bele a térképbe így:

Weboldalad címét, a címre vonatkozó adatokat, bármit, amit úgy ítélsz mások számára az elérésedet tezi lehetővé. Ezáltal az oldalaon található térkép nem csak tetszetős lesz, de minden adattal ellátott.

Sok külföldi barátomat fogadom a saját személyes térképemmel, mert ezt kinyomtatva már minden TAXI -s tudja, hol is találhatnak meg pontosan. Okos és esztétikus figyelmesség!

Elakadtál? Segítségre van szükséged? Írj!
Barátok:
1. www.szemuvegvilag.com – a látásért a látásmódért portál
2. www.szemuvegkeret.com – Napszemüveg és szemüvegkeret webáruház
3. www.zalkaoptika.szemuvegvilag.com- Zalka Attila látszerész mester oldala- a legjobb látszerész

4.www.petrasovits.eu- Hasznos kereső optimalizálási információk és egyéb online marketing megoldások

5.www.hardwaredepo.hu – Használt számítógép, használt pc, használt nyomtató,használt monitor

6. www.kulcsszokereso.com – Kulcsszó kereső, kulcsszó keresés, kulcszó kereső manuális módszerrel, racionálisan

7.googlekereso.blogspot.com – Google kereső optimalizálás – kereső optimalizálás- SEO