+36702555566 zpetrasovits@gmail.com
A keresőoptimalizálás nem olyan mint Pamela Anderson fenekét megnézni…

Évek óta látom a net forgalmát, hiszen én még az un. Compuserve-s időszakban kezdtem el netezni lassan 17 éve! Annyi badarságot mint a kereső optimalizálásról, keveset olvasok. Ez a kereső optimalizálás mindenki remélt bevételi forrása, még sem mind 1 hogyan optimalizálsz.

Sokan azt hiszik, 2-3 blog, 2-3 okosítás és majd repül is a keresőbe az oldalunk. Ez a kereső optimalizálás, olyan mint a szerelem: Megismered, megszereted, megszerzed, aztán vagy sikerül hosszútávon, vagy nem!

Keresőoptimalizálás és látogató-keresés: pénzkeresés az Interneten

Amikor elkezded az oldalad kereső optimalizálását, először is sorban tedd meg a következő lépéseket, hogy a keresés, látogató-keresés, pénzkeresésé érhessen:

1. Gyártsd le oldalad SITEMAP.XML -jét! Ingyenes (free xml creation) xml
http://www.xml-sitemaps.com/index.php – ingyenes és gyors e mellett legyártja a ROR.XML -t is, amely alapján a google gyorsabban rendezi a visszatérést sorba a weboldalad irányába.

Ez a ror.xml egyébként egy komoly tőke azok kezében akik szeretnének jó gyorsan a keresőbe kerülni.

2. Regisztráld magad a GMAIL.COM -on! Na nem az ingyenes 2 GB tárhely miatt, persze ez is lenyűgöző, hanem mert közben kapsz mellé egy óriási előnyt:

A GOOGLE kereső optimalizálás azon lehetőségét, hogy a google keresés optimalizálásával, a látogató-keresés megismerésével, a pénzkeresés egy új formájára tegyél szert.


Regisztráld magad és lépj be:

Az óriási előny pedig a WEBMASTER TOOLS ban rejlik.

SITEMAP.XML és ROR.XML ingyen , gagyi reklámozók nélkül …

A kereső optimalizálás pénzkereseti oldalához, hozzá tartozik, ez a két file.

A weben mint minden ilyen kifejezésre milliós találatot fogsz elérni, még is javaslom, hogy az ingyenes http://www.xml-sitemaps.com/index.php -t válaszd. Kiméli az idegrendszeredet, nincs kötelező regisztráció, meg nem hiteti le veled, hogy ő a legjobb – pedig a http://www.xml-sitemaps.com/index.php -on valóban a legjobbat a GOOGLE XML SITEMAPS- szolgáltatását kapod! Ne dőlj be más, fizetős ajánlatnak.

3. Miután beéptél a webmaster tools -ba avagy: induljon a Keresőoptimalizálás – Keresőmarketing -keresés, látogató-keresés, pénzkeresés és az öröm, hogy a google top10-es listáján látjuk oldalunkat


A WebmasterTools ban van lehetőség az oldalad hozzáadásának a Google Bot robotok számára. Itt kerülnek elő az XML SITEMAPS file-ok, hiszen, hozzá adhatod oldaladhoz a sitemap.xml -t és a ror.xml -t is. Amennyiben eddig elérve nem generáltad le a sitemap.xml és a ror.xml fieket, akkor most tedd meg: GOOGLE XML SITEMAPS .

A két file hozzáadását követően a robotokat lekérdezi a Google WEBMASTERTOOLS programja és fogod azt is látni, hogy milyen kifejezésre vagy optimalizálva. Itt aztán lehet, hogy kiderül, a kereső szerint a legjobb kereső szavad teljesen más, mint amit te reméltél, hogy targetáljon a google és más keresők.

4. A GOOGLE igen is nézi a META TAG- ot, avagy ne dőlj be a hamis prófétáknak, ha a Keresőoptimalizálás – Keresőmarketing, látogató-keresés témakörben a pénzkeresés a célod…

Sok esetben látom, hogy a meta tagnak nem tulajdonitanak egyesek jelentéséget és azt irják , hogy a Google nem nézi a meta tegeket. Ez egy oltári nagy badarság! Ennek teljesen ellent mond a google meta tagja amely egy egyedi számsor és a weboldalad index.html jábe vagy php esetén a meta tag -ot magában foglalo index.php -ba inttegrálod.

Ez a google metatag igy néz ki:

Ez azt gondolom, elegendő cáfolata annak, a sok badarságnak amit olvashatsz, a Google kereső igen is megnézi a metatag -ot és igen is leelenőrzi, mert ha nem tenné, nem tudná hitelesíteni (google metatag verification) a Google által látogatot oldaladat a GOOGLE Webmastertools -ba !

..és amikor ezt elvégztd, egy picit pihenhetsz is… ha jól végezted munkádat, néhány nap és a keresők, felszippantanak, teljesen uj tartalmaddal, oldalad, népszerűbb lesz mint valaha…

..na de…ha többet szeretnél elérni oldaladdal irj nekem és segitek! ( persze ez üzlet. 🙂 )

Barátok:
1. www.szemuvegvilag.com – a látásért a látásmódért portál
2. www.szemuvegkeret.com – Napszemüveg és szemüvegkeret webáruház
3. www.zalkaoptika.szemuvegvilag.com- Zalka Attila látszerész mester oldala- a legjobb látszerész

4.www.hellokittyeyewear.com – Hello Kitty eyewear (Hello Kitty szemüveg és Hello Kitty napszemüveg) – www.hellokittyeyewear.com

5.www.hardwaredepo.hu – Használt számítógép, használt pc, használt nyomtató,használt monitor

6. www.pgah.hu – Profi Magyar Golf Sport Egyesület – Profi Golf és profi golf versenyzők oldala (golftv, golf video, golf eremények, golf rendezvények, golf csapatépítés)

7.googlekereso.blogspot.com – Google kereső optimalizálás – kereső optimalizálás- SEO