+36702555566 zpetrasovits@gmail.com

A Google tele php webshop és webshop sablon elemekkel, ingyenesek és szépek, mert hát kívülről annak látszanak. Aztán lassan de biztosan kiderül, hogy a sablon még sem olyan jól működik, a php webshop meg amit ingyenes és minden szuper alapon lett telepítve, el kezd lassan de biztosan az idegeinkre menni. Azt hinni tehát, hogy a free template, free webshop, free webshop template, vagy a free wrodpress template mellett, a márkaneveket is jelző free joomla emplate, netán a free prestashop template felíratok, mindíg értékes dolgokat takarnak. Simán nagy csapda lehet, így a mostani bejegyzés őket figyelmezteti néhány csapdára.

PHP webshop ami kifelé kacsingat az oldalról? 

Igen ,jól látod, a php webshop amit te ingyenesen letöltöttél, el kezdi önálló életét és amikor aktív, a személyes érdeklődési körébe tartozó linkeket cserélgeti a weboldalad forrásában. Ez kicsit futurisztikusnak hangzik, de amikor az ingyenes webshop motor keresésre rátaláltál a tetszetős free webshopodra, akkor oda nem írták le, elnézést de a forrásban tele vagyunk kifelé kukkoló linkekkel, ezért vagyunk olyan csicsásan olcsóak, tehát free!

Még a legbecsületesebb rossz szomszédságot elkerülő Bad Neighborhood  Webmaster  SEO Tools program sem fog röhögő görcsöt kapni, mikor ott virít majd egy csomó casino link, meg egy csomó pornó oldalra mutató, olyan free lolita, meg free young girl hirdetés, amit ha tőled linkelnének be mások, a szégyen megölne. Abban az esetben ha erotikus tartalom megjelenítő vagy, ez nem kérdés, maximum a konkurenciát erősíted.

Linkekkel elkövetett csalás amit a Google sem néz jó szemmel

A php web shopodnak a Google számára, értéke van, mely értéket a keresési eredmények rangsorában elfoglalt pozíciója részben a webhelyedre hivatkozó webhelyek elemzéséből jön létre.  A linkek mennyisége, minősége és relevanciája is beleszámít az értékelésbe. Az általad letöltött php webshop un. free template  ezt könnyedén összezavarhatja  a Google értékeléseit, ha a kifelé matató link, bad neigborhod üzemmódban    , hiszen néhány webmester azonban linkcserélési műveleteket hajt végre, és olyan partneroldalakat készít, amelyeknek csak a keresztbehivatkozás a célja, függetlenül a linkek minőségétől, a forrásoktól és a webhelyre hosszú távon kifejtett hatástól. Ez a Google Útmutató webmestereknek című ismertetőjében szereplő irányelvek megsértésének számít, és negatívan befolyásolhatja a webhelynek a keresési eredmények rangsorán belüli pozícióját. Példák linkekkel elkövetett csalásokra:

A legegyszerűbben úgy lehet elérni azt, hogy más webhelyek az Ön webhelyére mutató, releváns linkeket hozzanak létre, hogy egyedi, érdekes tartalmat hoz létre, amely gyorsan népszerűvé válhat az internetes közösségben. Minél hasznosabb webhelyének tartalma, annál nagyobb az esélye annak, hogy más is érdemesnek találja azt az olvasói figyelmére, és linket helyez el. Mielőtt döntéseket hozna, tegye fel a kérdést: Előnye származik ebből az oldalamra látogatóknak?

Nemcsak a webhelyére mutató linkek száma, hanem azok minősége és relevanciája is számít. A jó minőségű tartalom létrehozása kifizetődő: a linkek általában választott szerkesztői szavazatoknak tekinthetők, és a folyton nyüzsgő blogközösség kiváló hely az érdeklődés felkeltésére.

Ha elvégezte a módosításokat, és biztos abban, hogy a webhely már nem ellenkezik az irányelveinkkel, akkor küldje el webhelyét felülvizsgálatra.

frissítve 07/23/2011

Azok akik php webshop építésére adják a fejüket óvatosan járják körbe a forrását annak a templatnek, mert kódolt formában ott lehet egy link gyár a weboldalukban ,amivel nem fogják magukat a világba röhögni, ha a Google kitiltja őket, jó néhány száz helyes büntetéssel a lista elejéről ,ahová becsületesen megírt cikkeik ellenére, amúgy jogosan kerülhetnének!